header footer

Contributie

Contributiebetaling
-1-
Automatische incasso Contributie wordt twee maandelijks (incassomomenten januari, maart, mei, september en november) middels automatische incasso van uw bank- of girorekening geïncasseerd.
-2-
Bij andere betalingsvormen worden er extra kosten, zijnde € 3,50 per keer, in rekening gebracht.

Contributie tweede sectie
Bij deelname aan meerdere secties wordt de contributie geheven voor de sectie met de hoogste contributie.
Daarnaast wordt een toeslag van € 95,00 per jaar berekend voor de extra sectie waaraan men deelneemt.

Meer leden per gezin
Wanneer meer dan drie leden uit één gezin lid zijn van Aqua '68, geldt vanaf het vierde lid een korting van 50% op het laagst te betalen contributiebedrag.

Aanvullende contributievoorwaarden G-zwemmen
Voor de sectie G-zwemmen gelden aparte contributievoorwaarden. De contributie geldt voor een heel zwemjaar (van september t/m juni) en verloopt via de periodieke incasso. Opzeggen van het lidmaatschap G-zwemmen kan tot 15 juni voorafgaand aan het nieuwe zwemjaar.

Voor de verschillende secties gelden onderstaande contributies zoals vastgesteld bij besluit op de ALV van 2023

 

Wedstrijdzwemmen € 365,-
Waterpolo € 365,-
Waterpolo puppillen  € 305,-
Reddingsbrigade € 210,-


Opleidingen
Zwemdiploma A,B en C

€ 230,-
€ 10,-  per les
Masterzwemmen € 230,-
G-zwemmen
€ 220,-
Bartje €160,-
Bartje jeugdleden €125
Tweede sectie
€ 95,-
Vrijwilliger/offical
€ 0,-

 

Op de Algemene ledenvergadering van 2023 is besloten dat de contributiebedragen worden verhoogd.
Aqua '68 verhoogd de contributie en is hiertoe genoodzaakt door kostenstijging van o.a. badhuur.

Bij deelname aan wedstrijdzwemmen en waterpolo is een startvergunning verplicht van € 38,70  per jaar (vanaf 12 jaar). De startvergunning wordt ieder jaar in maart geïncasseerd.

*In verband met hoge inschrijfgelden voor sommige zwemwedstrijden en de (grotere) zwemtoernooien, kan het voorkomen dat hiervoor aan de deelnemende zwemmer een eigen bijdrage wordt gevraagd. De (ouders van de) zwemmer wordt hierover bij de voorlopige inschrijving geïnformeerd.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en wordt telkens met 6 maanden verlengd. Aanmelden.
Beëindiging van het lidmaatschap kan uitsluitend via deze website bij Afmelden, per 1 januari en op 1 juli, met dien verstande dat een opzegtermijn van tenminste 14 dagen in acht dient te worden genomen in verband met de opzegging bij de zwembond. U en uw sectiehoofd ontvangen altijd een bevestiging van de opzegging per e-mail.

 

Kindpakket Assen: ieder kind doet mee!

De gemeente Assen stimuleert sporten. Sporten, spullen voor school, hobby’s, een laptop, kamerinrichting of een verjaardagsfeest. Natuurlijk wilt u dat uw kind overal aan mee kan doen. Maar vanzelfsprekend is dat niet. Vaak door gebrek aan geld. Weet dan: Kindpakket Assen helpt!   Wij vinden het belangrijk dat allé kinderen kunnen sporten.  Het Kindpakket Assen is er speciaal voor deze gezinnen waar niet zoveel geld is. Met het Kindpakket kan uw kind zwemmen bij Aqua '68!

Wil je gebruik maken van het Kindpakket?

Een aanvraag doen is heel makkelijk. Ga naar Assen - Kindpakket aanvragen   Nadat uw aanvraag is ontvangen, neemt een vrijwilliger van Kindpakket contact met u op. Komt u in aanmerking? Dan zorgen zij voor een goede afhandeling!

Clubkleding

Aqua'68 leden dragen bij wedstrijden clubkleding, een polo shirt en een korte broek. Daarnaast kan de lid er zelf voor kiezen om ook een hooded sweater, jogging broek of trainingspak aan te schaffen. Ook is er een eenvoudig basic t-shirt te koop. De kleding dient door de lid zelf te worden aangeschaft. Het bestellen van de clubkleding kan via de website van MTB.