Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opgeven Bubble 2017

20 oktober @ 20:00 - 22 oktober @ 17:00

Aan: wedstrijd zwemmers van Aqua ’68 geboren in 2005 en ouder.

 

Betreft: uitnodiging Zechtsteintoernooi te Veendam 21 en 22 oktober 2017.

 

Beste zwemmer,

We willen je graag uitnodigen voor het zwemtoernooi in Veendam.

Z&PC Bubble, organiseert op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober a.s. (1ste weekend van de herfstvakantie) voor de 41ste keer haar jaarlijkse internationale zwemtoernooi.

Het is een enorm groot toernooi waarbij twee dagen achtereen wedstrijden worden gezwommen. Dit toernooi vindt plaats in het zwembad Tropiqua te Veendam (aanvang beide dagen 8.30 uur). Aangezien dit bad te klein is om alle ploegen te herbergen, gebruikt men de Sorghvliethal als ploegenruimte. Overnachten is mogelijk in de naastgelegen Sorghvliethal en de Parkstadhal.

In de Sorgvliethal kunnen de zwemmers/sters zich even ontspannen gedurende de rustpauzes in hun programma.

Let op! Dit zwemtoernooi erg vermoeiend en vergt veel van de zwemmers. Mocht je mee willen doen dan moet je het goed kunnen volhouden anders is het voor jou niet leuk, maar ook niet voor de begeleiders. Afmelden (wegens ziekte, om wat voor reden dan ook) tijdens het toernooi kost een boete (zie boete beleid op www.aqua68.nl)

We moeten ons op tijd aanmelden omdat men een limiet heeft gesteld aan het aantal deelnemers ( max.750) in verband met de veiligheid.

Daarnaast moeten er voldoende ouders zijn die zich aanmelden mee te gaan voor vervoer, als juryleden en/of zo nodig als begeleiders. Als we niet genoeg ouders hebben die willen/kunnen helpen, dan kan deelname alsnog niet doorgaan.

Maar we hopen natuurlijk dat het net als voorgaande keren weer lukt en dat we mee kunnen doen in Veendam.

 

De kosten van dit weekeind per zwemmer zijn als volgt:

Kosten voor het gehele weekeind € 45,- (2 dagen zwemmen, 2 x overnachting incl. warme maaltijd op zaterdag)

Zwemmers geboren in 2001 of eerder mogen, als ze dat willen, op zaterdagavond met een groep een pizza gaan eten bij een pizzeria. De kosten voor het toernooi zijn in dat geval dan € 35,-

Voor vrijdagavond, zaterdag en zondag moet je zelf eten/drinken meenemen of je kunt onderstaande extra’s boeken: Kosten ontbijtbuffet voor zaterdag en zondagochtend van Z&PC Bubble € 2,50 (optioneel)

Kosten lunchpakket zaterdag en zondag van Z&PC Bubble €2,50 per dag (optioneel)

 

We vertrekken op vrijdagavond om 20.00 uur uit Assen. Dat betekent dat we, in tegenstelling tot voorgaande jaren, dit jaar een extra nacht in Veendam overnachten

.

Meer informatie over het toernooi volgt in een later bericht nadat je je hebt opgegeven.

 

Mochten er nu al vragen zijn over dit weekend dan kunnen jullie contact opnemen met onderstaande personen

Ans Jonker of Anja Remmelts.

 

Opgeven kan tot uiterlijk 20 september 2017 vóór 20.00 uur via deze pagina.

Omdat de organisatie van het Zechsteintoernooi in Veendam moet kunnen rekenen op en naar het aantal zwemmers dat zich opgeeft, moeten we helaas als regel stellen – opgeven is betalen -(ongeacht de reden van afmelding). Dit houdt in dat bij afmelding alsnog de reeds vastgestelde bijdrage van het weekend moet worden betaald + eventuele bijkomende boetes.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw opgave (verplicht)
Ik ga beide dagen mee, met 2 overnachtingen en warme maaltijd, kosten 45 euroAlleen voor de zwemmers vanaf 2001 of later: Ik ga beide dagen mee met overnachting, maar zonder een warme maaltijd op zaterdag, kosten 35 euroIk wil graag een ontbijtbuffet bestellen voor zaterdagochtend, kosten 2,50 euroIk wil graag een ontbijtbuffet bestellen voor zondagochtend, kosten 2,50 euroIk wil graag een lunchpakket bestellen voor zaterdag, kosten 2,50 euroIk wil graag een luchpakket bestellen voor zondag, kosten 2,50 euro

Voor de ouder(s)/verzorger(s): Ik help mee voor het vervoer naar Veendam (verplicht)
Op vrijdagavond brengen, vertrek bij carpool om 20:00Op zondagmiddag ophalen uit Veendam. Aanwezig in Veendam om 16:00U kunt mij indien nodig benaderen om als begeleider mee te gaan voor het hele weekend incl. overnachtingU kunt mij indien nodig benaderen om als begeleider mee te gaan voor de zaterdagU kunt mij indien nodig benaderen om als begeleider mee te gaan voor de zondagIk kan jury zijn op zaterdagmorgenIk kan jury zijn op zaterdagmiddagIk kan jury zijn op zondagmorgenIk kan jury zijn op zondagmiddag

Eventuele opmerkingen

Gegevens

Begin:
20 oktober @ 20:00
Einde:
22 oktober @ 17:00

Locatie

Veendam, Tropiqua
Jan Salwaweg 2
Veendam, Drenthe 9641 GN Nederland
Telefoon:
0598 612300